Contact

Als u een vraag heeft, een reserveren wilt maken of meer informatie wenst, neem gerust contact met ons op per email.

E-mail: fam.plet@planet.nl

Maarten & Sara Plet

 

Gastheer/Gastvrouw

Wij willen graag dat u in uw vakantie geniet. Wij doen dat door u persoonlijk te ontvangen, u te informeren over de streek en te attenderen op interessante actualiteiten; u deelt mee in de opbrengst van de moestuin, we brengen u de krant en helpen als het nodig is.

Wij zijn Maarten en Sara Plet en kennen de Sluisweg al sinds 1964. De ouders van Maarten kochten er een vakantiehuis en later ook de sluiswachterswoning. Wij komen heel graag naar dit prachtige plekje en genieten van de ruimte, de vrijheid, het water, de natuur. We doen graag al het werk om het plekje mooi en in tact te houden. Onze kinderen wisten vroeger niet beter dan: vakantie = Friesland.

Een paar jaar geleden hebben wij besloten om permanent op dit inspirerende plekje te gaan wonen en na een ingrijpende verbouwing verhuisden wij in 2011 naar Sluisweg nr.6. Wij interesseren ons voor de geschiedenis van deze streek, dat betekent: de vervening, de scheepvaart en de natuur. Achter ons huis proberen wij een moestuin aan te leggen volgens de principes van de permacultuur.